Találja meg a tökéletes domain nevet!

KÖZEL 600 DOMAIN VÉGZŐDÉSBŐL VÁLASZTHAT

Webtárhely megoldásaink
Webtárhely csomagjaink között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt! Csak e-mail? Csak weboldal? Mindkettő? Igen van!

E-mail tárhely

Ha csak levelezésre szeretné használni, Önnek ez a megfelelő. Több konstrukció közül választhat. Ön dönti el, hogy a darabszám vagy a méret a lényeg. Ha elfogy a hely vagy kevés a darabszám, bármikor feljebb tud lépni.

Webtárhely (SSD)

Weboldala gyors és stabil megjelenítésére keres szolgáltatót? Megtalálta! SSD-vel gyorsított tárhelyünk sebességben felveszi a versenyt a tiszta SSD tárhelyekkel és szervertermünk Internetkapcsolata a nemzetközi sávszélességet is garantálja!

Viszonteladói tárhely

Legyen Ön is webtárhely szolgáltató! Kerülje el a drága szerverberuházásokat. Ön állítja össze a csomagokat, Ön áraz, az ügyfelei pedig használják. Ha az ügyfeleinek saját hozzáférést szeretne biztosítani ez a megfelelő választás!

Új domainek? Igen, Nálunk van! Ha belefáradt már, hogy nem talál szabad, jól hangzó domain nevet, nézze meg az új domainek széles választékát!

DomainABC.hu
A domainvilág legutóbbi hírei

142021 dec
Az omicron domain 5000 dollárért kelt el

Az omicron domain 5000 dollárért kelt el

Az omicronvariant.com domain nevet június elején regisztrálták, azután, hogy az Egészségügyi Világszervezet bejelentette, hogy a koronav ...


072021 dec
A hivatalos megjelenés előtt már tesztelhető a WordPress 5.9

A hivatalos megjelenés előtt már tesztelhető a WordPress 5.9

Jelenleg a WordPress 5.9-es verzióját fejlesztik, aminek a bétaverzióját tesztelési célokra már elindították ...


Szolgáltatásaink előnyei Néhány kiemelt, közel sem teljeskörű példa, az általunk nyújtott szolgáltatások előnyeiről.

Biztonsági adatmentés

Automatikusan készítünk heti biztonsági mentéseket minden tárhelyünkről. Akár egy kattintással is vissza állíthatja az adatbázisát vagy egyedileg is megoldható mentett fájljainak vagy adatbázisainak kezelése az általunk fejlesztett alkalmazás segítségével.

Megbízható szerverek

Microware csak a legjobb minőségű HP és SuperMicro szervereket használja a világszínvonalű megbízhatóságuk és teljesítményük miatt. Ezek segítségével nyújtunk páratlan sebességet és rendelkezésre állást ügyfeleink részére.

Továbbfejlesztett domainkezelő

Domain kezelő rendszerünk segítségével könnyen nyomon követheti az összes domain műveletet (regisztráció, átregsztráció, frissítés, DNS kezelés, névszerverek cseréje, ...) egy helyen a magyar és nemzetközi domainek széles palettájából.

Erőforrás védelem

Az általunk használt technológia azonosítja a túlzott erőforrás használatot és izolált, felhasználónkénti fájlrendszerben kezeli a tárhelyeket. Ez biztosítja a tárhelyek gyors kiszolgálását, védi a felhasználókat és csökkenti a kockázatot a webtárhelyes szervereken. Ezek a riportok természetesen ügyfeleink részére a cPanel felületen is elérhetőek.

Magas szintű biztonság

Minden tárhelyünk izolált fájlrendszeren helyezkedik el, ezáltal is biztosítva, hogy egy másik tárhelyen történő biztonsági incidens ne jelentsen kockázatot. Behatolás-detektálást és webalkalmazás védelmet kínálunk Mod Security révén. Ezen felül CXS és CSF védelmünk biztosítja a proaktív és periódikus vírus és feltörés elleni védekezést, akár az IP címek automatikus tiltását.

Egy kattintással telepíthető alkalmazások

Egy kattintással feltepítheti a közkedvelt CMS weboldal szoftverek bármelyikét, legyen az komplett weboldal menedzser, fórum, blog vagy webáruház, programozói vagy fejlesztői ismeret nélkül, mindezt automatikusan biztosított frissítéssel együtt.

Flashcache (SSD)

A mechanikus merevlemezek korszaka leáldozóban, az SSD alapú tárhelyek pedig túlértékeltek. Mi a Microwarenél Hibrid megoldásban hiszünk. Az ipari, RAID vezérlővel eláttott SAS/SATA diszkek felelnek a biztonságért és a sávszélességért, míg a szintén szerverekhez szánt Intel SSD-k a megfelelő gyorsaságért és reakciódőért. Mindezt a Faceebook mérnökei által támogatott megoldással.

API interfész

Mi az automatizált és ellenőrzött folyamatokban hiszünk. Minden ügyfelünknek és viszonteladónak - legyen ez domain kezeléshez vonatkozó vagy tárhelyes szolgáltatás - API hozzáférést kínálunk.

Széleskörű támogatottság

PHP 4.4, PHP 5.1, PHP 5.1, PHP 5.3, PHP 5.4, PHP 5.5, PHP 5.6, PHP 7.0, PHP 7.1, PHP 7.2, PHP 7.3, Perl, Python 2.7, Python 3.3, Python 3.4, Python 3.5, Python 3.6, Python 3.7, Node.js 6.15, Node.js 8.14, Node.js 9.11, Node.js 10.14, Node.js 11.3, Ruby 1.8, Ruby 1.9, Ruby 2.0, Ruby 2.1, Ruby 2.2, Ruby 2.3, Ruby 2.4, Ruby 2.5, Git, SSH, MariaDB 10.3, PHPMyAdmin, Rsync, Cron, Redis, CloudFlare, FTP, POP3, POP3S, IMAP, IMAPS, SMTP, SMTPS, SSL, Apache, ...