.hu domain név mellé ingyen dinamikus webtárhely!

Feltételek:

A 2017.11.24 00:00 - 2017.11.24 23:59 időszakban megrendelt és 15 napon belül befizetett .hu domain név új regisztráció vagy .hu domain név átregisztráció mellé vásárolt tárhely szolgáltatás árából egyszeri 4500 Ft + Áfa kedvezményt adunk. A kedvezmény a következő tárhelycsomagok vásárlására használható fel: Mikro webtárhely, Induló webtárhely, Alap webtárhely, Közepes webtárhely, Klasszikus webtárhely, Haladó webtárhely, Üzleti webtárhely, Óriás webtárhely, 1 Email tárhely, 2 Email tárhely, 5 Email tárhely, 10 Email tárhely, 20 Email tárhely és 50 Email tárhely.

A kedvezmény csak abban az esetben érvényes, ha a .hu domain név rendelés és a tárhelycsomag rendelés egy megrendelésben kerül rögzítésre, és a BLACKFRIDAY promóciós kód érvényesítésre kerül a megrendelés során. A már leadott megrendelésekre nem áll módunkban a kedvezményt utólagosan érvényesíteni.

A kedvezmény egyszeri kedvezmény, a szolgáltatás következő éves díjára nem vonatkozik. Meglévő tárhelycsomag módosítására vagy hosszabbítására a kedvezmény nem használható fel.