Gondolkodott már azon, hogy mi történik a lejáró domain nevekkel? A válasz egyszerű: egy idő után újra bejegyezhetővé válnak. Ezeknek a webcímeknek egy része különös értékkel bír. A felszabaduló nevek korábbi tulajdonosai - akik vagy gazdasági megfontolásból vagy feledékenységből - hagyták webcímeiket lejárni, gyakran nem is tudják mekkora értékről mondanak le. Az újra bejegyezhető domain nevek új tulajdonosai - teljesen szabályosan - élvezhetik mindazt az előnyt, amelyet korábbi tulajdonosaik komoly erőfeszítések és anyagi áldozatok árán értek el a domain neveikkel. A látogatók sokasága számára lehet ismert egy-egy korábban évekig működő honlap, vagyis minimális befektetéssel látogatottságot eredményezhet az új tulajdonosának.

Ne hagyja, hogy egy jól csengő, esetleg már bevezetett webcímet, konkurense szerezzen meg Ön elől. Böngésszen a lejáró domain nevek között és az új webcímek használatával irányítson nagyobb forgalmat honlapjára.

Domain Felszabadulás dátuma
Domain Felszabadulás dátuma

Domain Szolgáltatásaink Előnyei Néhány, közel sem az összes indok, hogy miért cégünknél regisztrálja a domain nevét.

.HU Elektronikus Regisztráció

Most még egyszerűbben!

Új .HU Domain Regisztrációját ezentúl aláírt dokumentumok nélkül is elvégezheti!

ICANN akkreditáció

Cégcsoportunk Magyaroszág egyetlen ICANN akkreditált regisztrátora, valamint nemzetközi domain neveket 2002 óta kezelünk szoros kapcsolatokat ápolva további domain regisztrátorokkal szerte a világon.

99.9% Rendelkezésre Állás

DNS szolgáltatásinkra 99.9%-os, nemzetközileg is redundáns rendelkezésre állást biztosítunk magyarországi és franciaországi központban elhelyezett szerverekkel.

Villámgyors kiépítés!

Több mint 500 domain vegződésre leadott regisztrációi, átregisztrációi vagy domain módosításai, papírmunka nélkül, automatikusan és pillanatokon belül elkészülnek.

DNSSec

DNSSec biztosításával segítünk megvédeni a hamisított támadásoktól és eltérítésektől ügyfeleinklet.

Továbbfejlesztett Domain Kezelő

Domain kezelő rendszerünk segítségével könnyen menedzselheti az összes domain műveletet egy helyen, a magyar és nemzetközi domainek széles palettájából.

DomainABC.hu
A domainvilág legutóbbi hírei

022020 dec
Az XYZ csökkentett árakkal dobja piacra szépség témájú új TLD-it

Az XYZ csökkentett árakkal dobja piacra szépség témájú új TLD-it

Az XYZ.com négy, nemrég szerzett szépség témájú domain végződések elindítását készíti elő, mind a négyet még az év elején szerezték meg a L'Oreal-tól.


182020 nov
Minden, amit eddig tudunk a Microsoft Cloud PC-ről

Minden, amit eddig tudunk a Microsoft Cloud PC-ről

Az év elején derült ki, hogy a Microsoft a Cloud PC nevű virtualizációs szolgáltatáson dolgozik, az új projekt az Azure-ra épülhet és állítólag 2021 tavaszán debütálhat.